tesy

KÖKSLUCKOR

Är ni idag nöjda med era befintliga köksluckor men går i tankarna att lite förändring och förnyelse behövs. Lackera om era köksluckor i stället för att köpa nytt, resultatet blir precis som nytt.

Ni lämnar själva in era köksluckor till vår verkstad, annars kan vi hjälpa er med hämtning och leverans. Väl på verkstaden skruvas eventuella beslag och gångjärn bort, gamla hål efter knoppar och handtag spacklas bort om så vill. Nya handtag eller knoppar kan även det göra stor skillnad till era nya lackerade luckor! Eventuella skador på luckorna åtgärdas, luckorna tvättas för att få bort fett och smuts innan luckorna slipas. Luckorna sprutmålas noggrant i en kontrollerad process. Ni bestämmer kulör, låt idéerna flöda. Luckorna hämtas eller levereras snygga, slitstarka och precis som helt nya luckor.

Founded
in 1987

tesy

MÖBLER

Har ni möbler som kanske blivit lite slitna, lite skadade eller har ni helt enkelt tröttnat på dess färg så kan lackering vara bra idé. Istället för att lägga dyra pengar på nya möbler eller har ni kanske problem med att hitta nya möbler med de rätta måtten, så varför inte måla om dessa istället. Möblerna bli som nya!

Exempel på möbler vi lackerar:
Stolar
Matbord
Garderober
Byråer
Kommoder
Bokhyllor

Founded
in 1987

tesy

DÖRRAR

Vi lackerar alla typer av dörrar, har ni innerdörrar som behöver fräschas upp, dörrar som hängt med ett tag där synliga märken och mindre skador stör er. Låt oss hjälpa er och lacka om era dörrar. Ni kommer inte ångra er, resultatet blir som nytt!

Founded
in 1987

tesy

ÖVRIG LACKERING

Vi lackerar så mycket mer än bara köksluckor, dörrar och möbler. Vi kan även hjälper er med pulverlackering. Här är bara några exempel på vad vi även lackerar och kan hjälpa er med.

MDF konstruktioner
Soptunnor (miljörör)
mässmonter
Olika typer av inredning
Innertak
Skyltdockor
Fönsterbänkar
Radiator / Radiatorskydd
Trappor
Fönster
Bar- och receptionsdiskar Olika typer av galler

Founded
in 1987